Verstoppingen

high angle view of young male plumber fixing sink in bathroom

Verstopping, lekkage of uw sloten vervangen?

Verstopping, lekkage of uw sloten vervangen? Bel dan met AAA Alarmcentrale. Wij zijn binnen 30 minuten op locatie om het probleem op te lossen. Omdat lekkages en verstoppingen voor nare gevolgen zorgen, zijn onze monteurs binnen een half uur bij u. Dit geldt ook wanneer u zichzelf heeft buitengesloten of u vanwege een inbraak een ander slot nodig heeft. Daarnaast voorkomen wij lekkage aan uw cv-ketel door deze te repareren of te onderhouden.

AAA Alarmcentrale verhelpt elke verstopping binnen een half uur

Niemand zit te wachten op een verstopping in huis. Een verstopping zorgt voor ongemakken en is vaak niet eenvoudig opgelost. Veel mensen denken dat ze met schoonmaakmiddelen de ontstopping oplossen. Meestal verergert de verstopping en deze middelen zijn bovendien schadelijk voor het milieu. Wanneer u nu last heeft van zo’n verstopping, aarzel dan niet en bel met AAA Alarmcentrale. Wij zijn binnen 30 minuten op locatie en verhelpen de verstopping. Laat een verstopping niet zomaar zitten, want de schade wordt snel groter.

Set up boiler. Worker set up electric heating boiler at home bathroom

Neem contact met ons op

Hebt u snel een loodgieter of een slotenmaker nodig? Lekkages, verstoppingen, een cv-ketel die niet naar behoren werkt en de installatie van een sani brouilleur laat u over aan de vakmannen van AAA Alarmcentrale.