Slot stuk

Closeup of a locked padlock
Cropped view of housebreaker in leather gloves breaking door lock with screwdriver

Professionele loodgieters en slotenmakers nodig in Noord-Holland?

Professionele loodgieters en slotenmakers nodig in Noord-Holland? Maak dan snel een afspraak met AAA Alarmcentrale. De professionele loodgieters en slotenmakers hebben al meer dan 30 jaar ervaring. Wij zijn gediplomeerd, werken snel en nauwkeurig en leveren maatwerk. AAA Alarmcentrale helpt mensen graag met het oplossen van (acute) problemen. Onze professionals zijn harde werkers die bij spoed binnen een half uur ter plaatse zijn. Of u nu onze vakbekwame loodgieter of onze specialistische slotenmaker nodig heeft, wij komen bij spoed snel naar u toe. 

De slotenmaker repareert uw sloten

Heeft u zichzelf buitengesloten, maar wilt u toch naar binnen? Bel dan AAA Alarmcentrale om een slotenmaker te bereiken. Deze slotenmaker opent uw deur schadevrij en onze specialist haalt de afgebroken sleutel uw slot. De reparatie van het slot is een fluitje van een cent. Met speciale apparatuur opent de slotenmaker de deur. Ook verhelpt onze professional het probleem van een slot dat niet meer op slot kan. Na een inbraak bij u thuis, kunt u onze monteur gewoon bereiken.

Locking personal safe
Installation locked interior door woodworker hands install lock Installation of the door lock.

Neem contact met ons op

Hebt u snel een loodgieter of een slotenmaker nodig? Lekkages, verstoppingen, een cv-ketel die niet naar behoren werkt en de installatie van een sani brouilleur laat u over aan de vakmannen van AAA Alarmcentrale.