Over ons

Professionele loodgieters en slotenmakers nodig in Noord-Holland?

Professionele loodgieters en slotenmakers nodig in Noord-Holland? Maak dan snel een afspraak met AAA Alarmcentrale. De professionele loodgieters en slotenmakers hebben al meer dan 30 jaar ervaring. Wij zijn gediplomeerd, werken snel en nauwkeurig en leveren maatwerk. AAA Alarmcentrale helpt mensen graag met het oplossen van (acute) problemen. Onze professionals zijn harde werkers die bij spoed binnen een half uur ter plaatse zijn. Of u nu onze vakbekwame loodgieter of onze specialistische slotenmaker nodig heeft, wij komen bij spoed snel naar u toe.

Slotenmaker vereist?

Onze professionele slotenmakers zorgen voor maatwerk in Noord-Holland. Wanneer u zichzelf buitengesloten heeft, is onze professional essentieel. De expert van AAA Alarmcentrale haalt de afgebroken sleutel uit het slot, vervangt uw slot door een slot op maat en opent uw deur zonder schade aan te richten. Is er bij u ingebroken? Bel dan meteen, zodat de slotenmaker uw oude slot verwijdert en een slot op maat installeert.

Loodgieterswerkzaamheden

Heeft u een specialistische loodgieter nodig voor het oplossen van uw lekkage of verstopping? Wanneer u dringend een loodgieter in Noord-Holland zoekt, schakelt u de monteurs van AAA Alarmcentrale in. Wij werken snel en nauwkeurig, zodat uw lekkage of verstopping in Noord-Holland snel verleden tijd is. Ook voor noodzakelijk onderhoud aan uw cv-ketel of de installatie van een sani brouilleur komen onze loodgieters graag bij u langs.

Plumber repairing a leaky drain
Locksmith in installing new house door lock hand holds the screwdriver

Waarom AAA Alarmcentrale?

AAA Alarmcentrale biedt haar diensten alleen aan in de provincie Noord-Holland. Onze monteurs werken nauwkeurig om maatwerk te bieden. Onze experts zorgen voor een precieze afwerking en deinzen er niet voor terug hun handen uit de mouwen te steken. Daarnaast kunt u AAA Alarmcentrale 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Wij hebben oog voor u en bieden daarom oplossingen op maat. Wilt u ons inschakelen in Noord-Holland? Bel meteen voor een afspraak.

Neem contact met ons op

Hebt u snel een loodgieter of een slotenmaker nodig? Lekkages, verstoppingen, een cv-ketel die niet naar behoren werkt en de installatie van een sani brouilleur laat u over aan de vakmannen van AAA Alarmcentrale.