Slot versleten

De slotenmaker repareert uw sloten

Heeft u zichzelf buitengesloten, maar wilt u toch naar binnen? Bel dan AAA Alarmcentrale om een slotenmaker te bereiken. Deze slotenmaker opent uw deur schadevrij en onze specialist haalt de afgebroken sleutel uw slot. De reparatie van het slot is een fluitje van een cent. Met speciale apparatuur opent de slotenmaker de deur. Ook verhelpt onze professional het probleem van een slot dat niet meer op slot kan. Na een inbraak bij u thuis, kunt u onze monteur gewoon bereiken.

Rusty barrel bolt on shabby door

Sleutel afgebroken in slot

Wanneer u zichzelf buitensluit of er is ingebroken bij u thuis, is dit naar. Ook een afgebroken sleutel in uw slot kan een reden zijn om uw slot te vervangen. Wij zijn binnen 30 minuten bij u op locatie om uw deur schadevrij open te maken. U wilt natuurlijk beschadiging van het slot voorkomen. Ga daarom niet zelf aan de slag, maar bel AAA Alarmcentrale. Dan weet u zeker dat uw sloten op een professionele manier vervangen worden. De monteurs van AAA Alarmcentrale gebruiken specialistisch gereedschap om bijvoorbeeld de afgebroken sleutel uit uw slot te verwijderen. Wij vervangen meteen uw slot. De expert kan bijvoorbeeld de deur openen door de cilinder open te boren. Omdat wij standaard cilinders en sloten bij ons hebben, is uw slot snel vervangen.

Neem contact met ons op

Hebt u snel een loodgieter of een slotenmaker nodig? Lekkages, verstoppingen, een cv-ketel die niet naar behoren werkt en de installatie van een sani brouilleur laat u over aan de vakmannen van AAA Alarmcentrale.