Lekkages

Young plumber changing trap under sink

Binnen 30 minuten van uw lekkage af

U weet dat u met een lekkage te maken heeft wanneer u vochtplekken ziet op het plafond, waterschade constateert op de muur of wanner het riool een vieze lucht verspreidt. Een kleine lekkage kan grote gevolgen hebben, zoals het ontstaan van schimmel of waterschade. Om bijkomende schade van uw lekkage te voorkomen, belt u met AAA Alarmcentrale. Onze loodgieter spoort de locatie van de lekkage op. Het is namelijk niet altijd duidelijk waar de locatie zich bevindt. Met specialistische apparatuur, KB-pompen genaamd, zoeken wij de oorzaak van de lekkage en verhelpt het probleem.

Verstopping, lekkage of uw sloten vervangen?

Verstopping, lekkage of uw sloten vervangen? Bel dan met AAA Alarmcentrale. Wij zijn binnen 30 minuten op locatie om het probleem op te lossen. Omdat lekkages en verstoppingen voor nare gevolgen zorgen, zijn onze monteurs binnen een half uur bij u. Dit geldt ook wanneer u zichzelf heeft buitengesloten of u vanwege een inbraak een ander slot nodig heeft. Daarnaast voorkomen wij lekkage aan uw cv-ketel door deze te repareren of te onderhouden.

U krijgt:

Neem contact met ons op

Hebt u snel een loodgieter of een slotenmaker nodig? Lekkages, verstoppingen, een cv-ketel die niet naar behoren werkt en de installatie van een sani brouilleur laat u over aan de vakmannen van AAA Alarmcentrale.