Huisdeuren

Deur openen

Wij zijn binnen 30 minuten bij u op locatie om uw deur schadevrij open te maken. U wilt natuurlijk beschadiging van het slot voorkomen. Ga daarom niet zelf aan de slag, maar bel AAA Alarmcentrale. Dan weet u zeker dat uw sloten op een professionele manier vervangen worden. De monteurs van AAA Alarmcentrale gebruiken specialistisch gereedschap om bijvoorbeeld de afgebroken sleutel uit uw slot te verwijderen. Wij vervangen meteen uw slot. De expert kan bijvoorbeeld de deur openen door de cilinder open te boren. Omdat wij standaard cilinders en sloten bij ons hebben, is uw slot snel vervangen.

U krijgt:

Front door of a residential building

Sluitwerk deuren

Omdat het om een nauwkeurige klus gaat, schakelt u de slotenmaker van AAA Alarmcentrale in. Er zijn nogal wat sloten in omloop. Kies daarom voor een slot met een politiekeurmerk. SKG controleert en test het slot. Zo’n SKG-slot is het meest veilige slot op de markt, omdat het gemonteerd wordt door een slotenmaker. Wilt u uzelf veilig voelen in uw woning? Maak dan een afspraak of bel ons!

Neem contact met ons op

Hebt u snel een loodgieter of een slotenmaker nodig? Lekkages, verstoppingen, een cv-ketel die niet naar behoren werkt en de installatie van een sani brouilleur laat u over aan de vakmannen van AAA Alarmcentrale.